scrabbleactualiteit
 
DUIVELSE SCRABBLE
 
 
 
 
 
 
scrabblewedstrijd
Scrabbleclub Vandalen Schoten heeft het plan opgevat om een scrabble-evenement te organiseren, getiteld “Duivelse scrabble” (het WK voetbal is op die datum volop aan de gang, vandaar de naam en het is ook een verwijzing naar de Wijtschotduvels, de wandelclub van Jef Wuyts en Chris Vandenbussche, 2 leden van onze scrabbleclub die dit initiatief mogelijk hebben gemaakt). Deze scrabblehappening zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni 2018 in de hoeve nabij  het Centrum “De 4 Notelaars”, Wijtschotbaan 12, 2900 Schoten (d.i. dezelfde locatie alwaar eens om de 4 jaar het regionaal kampioenschap van Antwerpen wordt georganiseerd door onze club).

Van ganser harte nodigen wij hiervoor alle clubs uit Vlaanderen en Nederland uit.

Wie hieraan wil deelnemen, mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag een antwoord uiterlijk op woensdag 20 juni 2018).

De maximumcapaciteit van de zaal = 35 deelnemers (datum van inschrijving weegt door: wie het eerst komt, eerst maalt !) en de inschrijvingsprijs bedraagt 15 € (ter plaatse te betalen).

PROGRAMMA

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot dan,

Jan Cornet, namens het bestuur van Vandalen Schoten.

P.S.: de scrabbelaars die de Rode Duivels een warm hart toedragen, ik kan jullie geruststellen: mocht ons nationale elftal op 30/06/18 nog in de running zijn (wat toch in de lijn der verwachtingen ligt, de 1/8ste finales zijn dan volop bezig), onze Duivels treden op die datum in ieder geval niet in actie !

© 2015