scrabbleactualiteit
 

   SINT JAN DE RIDDER EN KNECHTEN WINNEN 24ste IC AALST

IC Aalst 2019 (1)

NADINE DE SMET BESTE B - RENÉ UYTTERHOEVEN BESTE C
HEUREKA MECHELEN WINNAAR CLUBTROFEE

Zaterdag 9 november, 142 deelnemers en 18 medewerkers zakten af naar Lede en mochten vaststellen dat Sint-Maarten met zijn pieten al gepasseerd was. Het pakje speculaas op elke plaats deed vermoeden dat iedereen wel braaf moet geweest zijn… Was dit een voorbode voor een goedheilige partij?

Goedheilig? Voor de club met nummer 13? Ik dacht het niet, moet dat KRENG(T) van een spelleider gedacht hebben en hij DREEF(T) door het missen van een meetdek (26) al snel met enkele ACES de spelers naar een eerste belangrijke beurt.

lees verder >

 

>

podiumplaatsen

definitieve uitslag

scrabblewedstrijd

beurt 1

Ranking

na IC Aalst

SCRABBLE AAN HET RYSTERBOSK

Rijs 2019bis

Reeds voor de elfde maal werd het scrabbleweekend in Rijs georganiseerd. Pioniers van de Vlamingen om naar dit evenement toe te reizen waren Nana en Paul, die al tot een deel van het meubilair behoren.

lees verder >

3de NTSV-SCRABBLEWEEKEND: 11/09/20 - 13/09/20

Vanwege het succes van de voorbije editie kiest het NTSV-bestuur ervoor om in 2020 het scrabbleweekend opnieuw te laten plaatsvinden in hotel De Buunderkamp, Wolfheze, Nederland. Inschrijven kan tot 10 januari 2020. Er wordt een wachtlijst aangelegd indien het aantal inschrijvingen groter zou blijken te zijn dan het aanbod.

uitnodiging inschrijvingsformulier

© 2015